Kerstconcert 2021

Kerstconcert zaterdag 18 december 2021

Naar goede gewoonte organiseert de KF De Verenigde Vrienden Wolfsdonk op zaterdag 18 december weer een kerstconcert in de kerk van Wolfsdonk. Deze keer in schitterende samenwerking met het gospelkoor Inspiration Worship Team - dat je misschien kent van een spetterende passage (en gouden buzzer) in Belgium's Got Talent.

Tickets kunnen rechtstreeks bij de bestuursleden gekocht worden, of telefonisch via 0477/46 46 85 (Erna).

Let op, om alles veilig te laten verlopen werken wij met het Covid Safe Ticket! Vermijd verrassingen en breng je ticket (elektronisch of op papier) zeker mee.

Na het concert genieten we graag nog even na met een hapje en drankje in zaal Den Abt recht over de kerk. Uw ticket geeft ook meteen recht op een gratis consumptie!

Hopelijk tot dan!