Muziekkamp in de zomervakantie!

Op naar ons eerste muziekkamp!

Ja u hoort het goed: de Verenigde Vrienden van Wolfsdonk organiseren tijdens de zomervakantie van 2018 hun eerste muzikale kamp. Tijdens dit kamp maken we kinderen van 7 tot en met 12 jaar warm voor wat ons verbindt: muziek in alle vormen, geuren en kleuren. Muziekkennis is hiervoor niet noodzakelijk aangezien er geen muzikale les zal gegeven worden. Het doel van dit kamp is het opwekken van de muzikale interesse van uw kind op een speelse en sportieve manier. Zo maakt uw kind kennis met verschillende muziekinstrumenten, ritmes en liedjes. Kortom: wij geven uw kind tijdens dit kamp een unieke muzikale ervaring en op het einde van de week worden de ouders uitgenodigd op een heus concert van de deelnemers!

Wie kan deelnemen aan het muziekkamp?

Alle kinderen tussen 7 en 12 jaar zijn welkom.

Wanneer vindt het muziekkamp plaats?

Het muziekkamp is van maandag 6/08/2018 tot vrijdag 10/08/2018, telkens van 09:00 tot 17:00 uur; er is geen overnachting voorzien voor de deelnemers. Op de laatste dag is er een slotshow voor alle ouders / grootouders / vrienden; dit zal beginnen omstreeks 16:00 uur. 's Morgens is er opvang vanaf 08:00u en 's avonds is er opvang tot 18:00u.

Wie zorgt voor de begeleiding van dit muziekkamp?

Een team van creatieve en ervaren begeleiders staan in voor de kinderen tijdens het kamp. Zij worden bijgestaan door de fanfare zelf.

Waar gaat het muziekkamp door?

We toveren Hoeve Lindenhof, Volkensvoortstraat nummer 10B, om tot muziekkamp.

Wat kost dit?

Per deelnemend kind vragen we 80 euro voor de hele week; hiervoor kunnen we een fiscaal attest uitreiken met ondersteuning van de stad Aarschot. We vragen wel dat de kinderen zelf voor een lunchpakket zorgen. De tussendoortjes (10 en 16 uur) worden door de fanfare voorzien.

Hoe kan ik inschrijven?

Inschrijven kan op onze website op deze pagina.

Een leuke muzikale ervaring tijdens de zomervakantie! Zeker doen!